Skisme – Skirejser til Livigno

Vi tilbyder skirejser til dig, som rejser til Italien, når sneen falder i bjergene. Livigno er vores hjertebarn og her får du guideservice på destinationen og mulighed for at booke dansk ski-instruktør. Desuden får du blandt andet adgang til skikælder for opbevaring af ski og støvler. Så slipper du for at slæbe alt udstyr med hjem i lejligheden og støvlerne er tørre og varme til næste dag.

Vi tilbyder også hotelophold i den hyggelige by Valmalenco, hvor hygge og skiløb følges ad.

Det handler om din ferie og har du brug for assistance, står vi klar til at servicere dig, både fra Danmark og på destinationen.

Når du bestiller ophold hos Skisme er du i sikre hænder. Du kan bestille ophold, bus, liftkort og skiskole i én pakke. Ønsker du at køre selv eller flyve er der også mulighed for det.
Skisme står til rådighed og hjælper gerne med oplysninger om lige netop det du ønsker. Hos Skisme tales dansk, engelsk og italiensk, det gør, at du altid kan få udredet evt. misforståelser eller få hjælp til oversættelse.

Forsikringer
Det er pr. 1/1-2022  lovpligtigt for alle skiløbere i Italien at have en ansvarsforsikring.  Den kan du enten have i din indboforsikring eller i din rejseforsikring. Kontakt dit forsikringsselskab og få en kvittering, som du kan medbringe. Det er den rejsendes eget ansvar at sikre at forsikringen er tegnet inden afrejse til Italien. Hjemmeboende børn hører under forældrenes forsikring.

Det anbefales også, at du kontakter dit forsikringsselskab vedrørende afbestillings- og rejseforsikring samt hvordan du yderligere er dækket ind ved rejse til Europa.

HUSK! Det gule sygesikringsbevis gælder IKKE mere.
Du skal i stedet have fat i det Blå EU kort, som giver dig ret til samme behandling som de lokale i det land du besøger.

Pas/Visum

Er du udenlandsk statsborger anbefales det at kontakte din ambassade for evt. pas og visum. Det er dit eget ansvar at få bragt disse forhold i orden inden afrejse. Skisme kan ikke gøres ansvarlig i tilfælde af mangler på dette.

Hos Skisme får du

 • Personlig rådgivning
  – fordi Skisme er altid kun et telefonopkald fra din næste skiferie
 • Et rejsebureau, som har stort kendskab til sine ski-destinationer.
  – fordi Skisme har arrangeret ski-rejser siden 1985.
 • Et rejsebureau, som kender alle sine samarbejdspartnere personligt
  – fordi Skisme har samarbejdet med de samme udlejere igennem alle årene.
 • Gode rabatter på leje af skiudstyr
  – fordi Skisme har forhandlet sig til rabatter, som kommer dig til gode.
 • Den ferie du ønsker
  – fordi Skisme står til rådighed, når du har brug for det, og vi har guider både i Livigno og Valmalenco.
 • Guideservice er inkluderet i prisen.