Indkvartering

Alle vore gæster bor i San Rocco området tæt på San Rocco liften og kun få hundrede meter fra Carosello kabine liften. Vi har gennem årene sikret os de bedst beliggende lejligheder – alle indenfor 200m af San Rocco liften. Lejlighederne er til 2-8 personer med separate soveværelser. Hvis det ønskes, kan der i de fleste lejligheder redes ekstra senge op i køkken/alrum.

SKISME’s afterski sted – Bar Montanella – ligger lige ud til San Rocco børne- og begynderliften. Her mødes guider og gæster hver eftermiddag ved 16 tiden og hygger sig med en øl, den lokale vin, Bombardino, varm chokolade m.m. og fortæller historier fra dagens skiløb og skiskoler.

Liftsystem og skiterræn

Livigno ligger i 1816m højde og pisterne rundt om byen når op i næsten 3000 m. Det er derfor et af de mest snesikre områder i Alperne. Liftsystemet er blevet helt fornyet med hurtigt kørende kabine- og stolelifte alle steder. Det er udbygget den sidste årrække, så kø ved lifterne er et helt ukendt begreb i Livigno – heller ikke i uge 7 og 8, hvor danskerne flokkes i Livigno.

De ca. 115 km pister er særdeles velegnede til familier, begyndere og øvede, men også erfarne og rutinerede skiløbere har gode udfordringer f.eks. på de sorte piste fra Monte della Neve på Mottolino siden. For snowboard entusiaster tilbyder Livigno en af de største og mest udbyggede snowfun parker i Alperne.

Skiudlejning og skikælder

Skikælderen er en helt speciel fordel kun for Skisme’s gæster. Der er plads til ski og støvler, når skiløbet er afsluttet, således at du ikke skal have udstyret med hjem i lejlighederne. Kælderen er indrettet med støvlevarmere, så du hver morgen kan starte dagen i tørre og varme støvler. Desuden er der brusebad og toilet, der kan anvendes efter sidste dagens skiløb, inden bussen igen kører hjemad.

Skileje får du nemmest og billigst hos Zini Sport, som ligger lige ved siden af Roccobakken og vores skikælder.
Zini Sport har et stort udvalg af ski til børn og voksne, lige fra begynderski til topski, snowboards, tilhørende støvler og hjelme samt andet tilbehør.
Du kan se priser og bestille hjemmefra på www.sanroccoskirental.com – eller du kan vente til ankomstdagen og få rådgivning til valg af ski af vores instruktører og samtidig opnå Skisme rabat ved betaling i butikken.