Hos Skisme er børnefamilien i fokus

San Rocco-området, hvor Skisme holder til, er særlig børnevenligt med San Rocco-bakken med tre børnevenlige begynderlifte.

Der er baby rullebånd til de helt små, en tallerkenlift for de mere øvede samt en stollift. Og de søde italienske liftpassere står altid  klar med en hjælpende hånd. Efter bare få dage på ski er de fleste børn klar til at køre selv her. På børnebakken finder du hop, store bakker, en lille begynderpark, portbane og en tidstagningsbane. Du finder også kælke, som mange børn elsker, når de er blevet lidt trætte af skiløbet.

 

 

 

Bar La Montanella ligger for foden af begynderbakken, og det er her, Skisme holder til. Det er her, børnene drikker varm kakao i pauserne, familier mødes til frokost, og alle mødes til afterski efter en god dag på ski.

Skisme´s lejligheder og hoteller ligger i gåafstand til Bar Montanella og børnebakken, så det er nemt at komme til pisterne og hjem igen. Og du skal ikke bære ski og støvler hjem, for Skisme har sin egen skikælder lige ved San Roco-bakken og baren. Her kan du trygt stille dine ski, for kælderen er aflåst for alle andre end Skisme´s gæster. Og så er du sikret tørre støvler, når du starter ud om morgenen!