Hos Skisme er børnefamilien i fokus

Skisme er helt unik til at give børnefamilier en fantastisk skiferie sammen.

Området i Livigno hvor Skisme holder til, er specielt børnevenligt med en unik beliggenhed i forhold til børnebakke med 3 børnevenlige begynder lifte, hvor de fleste børn efter få dage er selvkørende. Skisme’s stambar ligger for foden af børnebakken hvor vi mødes hverdag til afterski. Det er også her at børne i løbet af dagen kan gå på toilet og spise frokost.

Alle Skismes lejligheder ligger tæt på, i gåafstand, til dette vidunderlige sted.

Vi har vores helt egen og luksuøse skikælder ved siden af baren og for foden af børnebakken, til opbevaring af ski, støvler og andet udstyr. Ja, vi har varme i vores støvle stativ!! Så du har tørre og varme støvler hver morgen!

Undervisning af danskuddannede skiinstruktører på højtplan – børn ml 6-18 år.

 

 

Børnebakken

Alle vores lejligheder og hoteller ligger tæt på, i gåafstand, fra San Rocco børnebakken. Her har vi vores egen skikælder hvor du kan få opbevaret dine ski og tørret støvler hver dag.

Børnebakken tilbyder hele 3 lifter, et baby rullebånd hvor nybegynderne står op og bliver trukket op ad bakken. Velegnet til de helt små som hurtigt bliver selvkørende med denne lift. Den bliver overvåget af liftpersonale.

Tallerken lift – nu begynder det for alvor at blive sjovt og lidt svært. Med hjæp fra liftpersonalet får hvert barn en tallerken mellem benene som trækker dem op på toppen af børnebakken – og så er der langt ned!!

Den kan være lidt fysisk hård de første par gange til børnene lærer at slappe af og lade sig trække af liften og ikke af deres egne hænder og arme.

Stolelift – til de magelige, en super begynder stolelift hvor børnene lærer hvordan en stolelift fungerer. Liften bliver skarpt overvåget af det lokale liftpersonale.

På børnebakken finder du hop, store bakker, en lille begynder park, portbane og tidstagningsbane.

Du finder også kælke, som mange børn elsker at benytte, når de er blevet lidt trætte af skiløbet.