Restaurant Astoria
San Rocco området

Byder dig velkommen, når du har lyst til pizza eller hvis stemningen er til god mad serveret med en passende rødvin. Prøv f.eks. deres Chateaubriand, den er helt fantastisk. Vælg en god rødvin til og du giver dine smagsløg en oplevelse.

Restaurant Marcos
San Rocco området

På Marcos kan du i hyggelige lokaler, få burger, pizza eller pasta til rimelige priser i den lave ende af skalaen.

Restaurant Il Cenacolo
San Rocco området

Tag plads i denne hyggelige restaurant og vælg mellem pizza, pasta eller hovedretter. Her kan du ligeledes vælge blandt mange vine, som passer til maden. Il Cenacolo betyder den sidste nadver og Italy4you kan anbefale menu nr 63, som det sidste måltid på ferien inden afrejse. Det er en kombination af pasta, kød og pommes frites (mulighed for at vælge ovnkartofler for at fuldende denne ret)
Vis dit opholdsbevis med Skisme’s logo, så får du rabat.

Restaurant Bellavista
San Rocco området

Har du været i Livigno tidligere, så kender du højst sandsynligt denne restaurant. Det er en af de mest besøgte restauranter i Livigno. Det skyldes blandt andet den centrale beliggenhed i San Rocco området, men mest på grund af god solid mad til fornuftige penge. Her kan du få antipasto, forret, hovedret og dessert og kaffe men du kan også vælge at få serveret en af deres fremragende pizza’er. Valget er dit.

Restaurant Valtellina
San Rocco området

Små 150 meter længere ned ad gaden fra Bellavista ligger denne familiedrevne restaurant. Som de andre restauranter her på siden, får du serveret god mad og vin. Denne restaurant er et besøg værd og giver helt sikkert en hyggelig aften. Efter middagen kan du smutte forbi Daphne’s Pub (50 meter fra restauranten) og få dig en cocktail, drink eller Guiness øl til at afslutte aftenen.

Restaurant Bivio
Centrum

I centrum ligger Restaurant Bivio, som både byder på en finere restaurant og en bistro.
I den finere afdeling er der stilfuld betjening af et smilende personale, som serverer retter af finere madlavning. Her får du hvad du betaler for og lidt mere.
I bistroen kan du slappe af med en apperitif eller få en snack i form af sandwich og lignende.